Dan nevladnih organizacij

Dne 22.4.2014 na Svetovani dan Zemlje mreži Plan B za Slovenijo in Mreža za prostor organizirata Dan nevladnih organizacij za uslužbence Ministrstva za kmetijstvo in okolje, Ministrstva za infrastrukturo in prostor in Agencije RS za okolje. Namen dogodka je, da se uslužbenci bolje seznanijo z nevladnimi organizacijami, o njihovem delu in pomenu.

V okviru dogodka bodo predstavniki obeh mrež med 8. in 16. uro ob stojnici na vhodu Ministrstva za kmetijstvo in okolje (Dunajska 22 in Dunajska 47), Ministrstva za infrastrukturo in prostor (Langusova 4) in Agencije RS za okolje (Vojkova 1b) informirali uslužbence o nevladnih organizacijah s področja varstva okolja in urejanja prostora.

V okviru dogodka organiziramo tudi brezplačen ogled filma Smeti (Trashed), ki bo ob 18. uri v kino Komuna. Gre za večkrat nagrajen dokumentarec o vplivu proizvodnje nenadzorovane količine odpadkov na okolje, živali in ljudi.

 K ogledu filma so vabljeni tudi sodelavci iz nevladnih organizacij, članic obeh mrež. Prijava najkasneje do torka 22.4.2014 do 9. ure na pic@pic.si.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close