Nova spletna stran Mreže za prostor

Zaživela je nova spletna stran Mreže za prostor. Ob zagonu aktivnosti Podnebnega programa mreže smo se odločili, da stran posodobimo, jo naredimo bolj pregledno, naša gradiva pa lažje dostopna.

Na novi spletni strani lahko najdete vse informacije o mreži, njenem poslanstvu, članih in aktivnostih, ki jih izvajamo v okviru Podnebnega programa. Pod Aktualno lahko prelistate med članki, spremljate objave dogodkov in pozive, s katerimi vabimo članice in širšo javnost k sodelovanju.

Posebno pozornost smo na spletni strani namenili Podnebnim akcijam. Tako smo poimenovali projekte članic, ki lahko z malimi koraki dosegajo velike spremembe. Ti projekti so predstavljeni na Idejnem zajtrku, o njih pa glasujejo sočlanice mreže. Vabljeni, da preverite, kateri projekti so bili uspešno izvedeni v prejšnjem letu in kateri potekajo v letošnjem.

Pod rubriko Gradiva boste na spletni strani našli naslednje:

Na spletni strani najdete tudi uporabne povezave do spletnih strani, ki se vsebinsko navezujejo na naše delo (Zagovorniki okolja) in s spletnimi stranmi mrež, s katerimi sodelujemo (Plan B za Slovenijo in Koalicija za trajnostno prometno politiko – stran je v pripravi).

Če vam še ni uspelo, vas vabimo, da na dnu spletne strani vnesete svoj e-mail naslov in se naročite na Podnebni novičnik, ki ga izdajamo mesečno skupaj z mrežo Plan B za Slovenijo. Tako boste sproti prejeli novice o aktivnostih mrež in njunih članic v svoj e-poštni predal.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close